backround

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Καλό μήνα σε όλους!
Πριν ξεκινήσω με την κάρτα θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ όσες φίλες παρουσίασαν τις κατασκευές τους στο Link party το Σαβ/κο! Ελπίζω σιγά σιγά να γινόμαστε όλο και πιο πολλές!

Πάμε τώρα στα δικά μας!
Η κάρτα για την Ημέρα των ζώων μου βγήκε πολύ πιο όμορφη απ' ότι περίμενα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό! Ορίστε λοιπόν..


Δεν είναι η κλασσική κάρτα που ανοιγοκλείνει αλλά μια καρτέλα κανσόν σε διαστάσεις Α4.

Η κατασκευή της είναι πανεύκολη!
Το άλογο φτιάχτηκε από κανσόν σε καφέ χρώμα και η χαίτη από νήμα σε χρώμα γκρι σκούρο. (για το πατρόν του αλόγου όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μέιλ στο maroula_oikonomou@yahoo.gr).

Και φυσικά αν κάποια από εσάς την κάνει ας μου στείλει μέιλ θα χαρώ πολύ να δω την κατασκευή να γίνεται σε μια τάξη και θα παρουσιάσω τα αποτελέσματά σας στο μπλογκ!

Καλή εβδομάδα!



8 σχόλια:

  1. Καταπληκτική η κατασκευή σου!!!
    Ξεφεύγει από τις συνηθισμένες και τη βρίσκω σχετικά εύκολη για την αρχή της σχολικής χρονιάς, μιας κι έχουμε πρόβλημα με το κόψιμο.
    Μπράβο! Θα τη "κλέψω¨και θα την κάνω με τους μικρούς μου μαθητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Φένια! Είναι όντως κάτι διαφορετικό και είναι πολύ εύκολη να γίνει από τα παιδιά! Αν την κάνεις με τα παιδιά στείλε μου φωτογραφίες με μέιλ να τις παρουσιάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΜΑΡΩ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PINTEREST ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    ΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λία μου τόσο καιρό βλέπω ξένα μπλογκ να παρουσιάζουν το ένα την δουλειά του άλλου μέσω twitter και pinterest και ήθελα να κάνω κι εγώ κάτι για εμάς που κάνουμε πολύ αξιόλογη δουλεια και με πολύ λιγότερα μέσα στην διάθεσή μας. Ό,τι χρειαστείς πες μου να βοηθήσω όσο μπορώ. Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. So cute!!
    Thank you for linking up to the World Animal Day Bloghop :)

    Angelique

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.