backround

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Φθινοπωρινές κουκουβάγιες από πέτρες!

Μια πολύ όμορφη ιδέα για να κάνετε με τα παιδιά χρησιμοποιώντας πέτρες από τις διακοπές σας ή αν είστε δασκάλα ζητήστε να σας φέρουν από μία πέτρα το κάθε παιδί, τις βάφετε με τέμπερες και φτιάχνετε γλυκές κουκουβάγιες! Πολύ απλό και πολύ εύκολο! 



 Μια πολύ όμορφη κατασκευή που κάναμε!


Και τέλος να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Κατερίνα από το  Παιχνιδοκαμώματα στου νηπιαγωγείου τα δρώμενα για το βραβείο και την ένεση αισιοδοξίας που μου έδωσε!


Με την σειρά μου θα τι δώσω κι εγώ σε μερικά πολύ αγαπημένα ιστολόγια που αν δεν τα ξέρετε ήδη πρέπει να τα μάθετε! 
  1. Στο Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο της Μαρίας
  2.  Στο Πρώτο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου της Λίας
  3. Στο Βρεαφονηπιαγωγός σε δράση της Δανάης
  4. Στο Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο της Τάνιας
  5.  Και τέλος σε ένα μπλογκ που έμαθα πρόσφατα και μου άρεσε πάρα πολύ το Ιδέες για δασκάλους της Γαλήνης (καλά το λέω;)
Κορίτσια πολλά φιλιά και Κατερίνα ευχαριστώ και πάλι!


16 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΜΠΝΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάρω μου σε ευχαριστούμε πολύ για το βραβείο και εσένα σου αξίζουν πολλά ευχόμαστε να έχεις ΄βρει μια θέση σε κάποιο νηπιαγωγείο και να βλέπουμε τις δημιουργίες σου μέσα από αυτό
    Λία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένεση αισιοδοξίας ........ αλήθεια μόνο έλεγα........νασαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική Μάρω μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάρω μου, άργησα κατά μία μέρα να σε ευχαριστήσω. Ζητώ συγγνώμη. Κοριτσάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ και εύχομαι ο χώρος της προσχολικής (που τόσο "χάνει" που δεν σε έχει κοντά του μέσα σε μία τάξη νηπιαγωγείου) να αφήσει μια θεσούλα για σένα, που είσαι ένας άνθρωπος που τόσα πολλά προσφέρεις και που τόσο αγαπάς αυτήν τη δουλειά. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιά κι από εμένα Τάνια! Ευχαριστώ πολύ για όσα είπες, μου δίνουν πολλή δύναμη!!!

      Διαγραφή
  5. Σ'ευχαριστώ πολύ Μάρω! Είναι το πρώτο μου βραβείο και χαίρομαι πολύ που έρχεται από εσένα! Τώρα το στήνω από την αρχή το blog, με δικά μου γραφικά και σε λίγες μέρες θα το δημοσιεύσω με νέα εμφάνιση! Και πάλι ευχαριστώ! Συνέχισε τη δημιουργική δουλειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβείο (έτσι για να ξεκινήσει καλά η νέα σχολική χρονιά!!!) και ευχομαι μέσα απο τη καρδία μου να δουλέψεις σύντομα γιατι είμαι σίγουρη πως τα παιδάκια που θα έχεις θα είναι τρισευτυχισμένα με εσένα για δασκάλα!!!!
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I keep meaning to do pebble painting with my children. we have so many lovely pebbles here in the river it would be a great activity. Thanks you for the reminder.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.